4gamers.be

Cliff Bleszinski keert terug naar de gamesindustrie

Door papfles, 01-07-2014 08:35

Cliff Bleszinski heeft al een aanzienlijke carrière opgebouwd, bij Epic Games. Hij was onder meer verantwoordelijk voor Gears of War en heeft ook een behoorlijk uitgesproken mening. Die durft wel al eens botsen met de mening van heel wat hardcore gamers, waardoor hij ook meteen een "hate him or live him"-persoon is geworden voor het internet frequenterende gamepubliek. Hij had een tijd geleden zijn "pensioen" aangekondigd, maar heeft nu dus genoeg kunnen rusten en nadenken. Hij heeft immers aangekondigd dat hij terugkeert en dat er binnen de week meer informatie zal worden vrijgegeven. De LL Cool J-verwijzing weten we in elk geval wel te waarderen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.