4gamers.be

Rise of Mana-producer: "Nieuwe Mana-game binnen 2 jaar"

Door papfles, 30-06-2014 11:17, bron: siliconera

De Rise of Mana-games zijn misschien niet de meest populaire RPG-games, zeker niet in vergelijking met de enorme verkoopskleppers in het genre, maar toch heeft het een aanzienlijke schare fans. Die wachten al geruime tijd op een mogelijke sequel en dat lijkt nu stilaan waarheid te worden. De producer van de franchise wil echter eerst oudere games terug speelbaar krijgen op moderne toestellen.

Hij sprak daarna over een nieuwe game, die hij binnen 2 jaar afgewerkt wil krijgen. Op welke platformen is nog niet meteen duidelijk, maar hij insinueert wel voldoende om aan de huidige reeks consoles te mogen denken. "Ik heb het gevoel dat de fans willen dat het voor console is. Er zijn heel wat fans die graag in de zetel willen zitten om het spel op consoles te spelen. Een groot deel van mij wil iets deftigs maken voor die fans."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.