4gamers.be

Hoofd van Rockstar (GTA) koopt kerk in Schotland

Door papfles, 30-06-2014 10:14

Als je overvloedig veel geld hebt, kan je al eens aan liefdadigheid doen en wat geld op tafel leggen om iets "te redden". Dat is ook wat Leslie Benzies heeft gedaan. De naam zegt heel wat gamers ongetwijfeld weinig, maar hij staat mee aan het hoofd van Rockstar North, de studio die verantwoordelijk is voor de Grand Theft Auto-franchise. 

Hij besloot om, naar verluidt, maar liefst 624.000 euro op tafel te leggen om een kerk in Edinburgh te kunnen verwerven. De kerk, bijna 200 jaar oud, stond namelijk te koop en de kans was dat het zou worden afgebroken of hervormd in appartementen of een restaurant. Diens advocaat heeft ondertussen bevestigd dat het puur om een "filantropische aankoop" ging en dat de kerk zijn huidige functie zal kunnen blijven vervullen, met name als buurtcentrum voor allerlei activiteiten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.