4gamers.be

Google en Razer werken aan micro-console met Android TV

Door Jay, 27-06-2014 14:15

Er duiken meer en meer "micro-consoles" op à la Ouya en Amazon Fire TV en nu lijkt ook Google mee op die boot te springen. Het bedrijf werkt samen met Razer aan een micro-console die voorlopig nog geen naam heeft, maar waarvan wel geweten is dat Android TV het besturingssysteem van dienst zal zijn. Veel meer is er voorlopig nog niet geweten over de micro-console, maar een focus op games lijkt natuurlijk evident. Voorts belooft Razer dat het toestel betaalbaar zal zijn, en dat er niet alleen ruimte zal zijn voor hardcore en casual gaming, maar ook voor muziek, film en ander entertainment.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.