4gamers.be

Grote Chinese uitgever zet toplui aan de deur

Door Jay, 27-06-2014 11:16, bron: gamasutra

De China Mobile Games and Entertainment Group, een van de grootste uitgevers in China, heeft negen topmensen, waaronder president Shuling Ying, aan de deur gezet. De officiële reden was dat de groei van het bedrijf organisatorische uitdagingen met zich meebracht en dat dit de beste manier is om alles te stroomlijnen, maar al snel doken geruchten op dat de actie iets te maken had met omkoping. De toplui zouden namelijk zijn omgekocht om stevige investeringen in een bepaalde ontwikkelaar te bewerkstelligen.

Aanvankelijk liet de China Mobile Games and Entertainment Group weten dat het de zaak van vermeende omkoping zou onderzoeken, maar inmiddels is in een nieuwe verklaring ontkend dat er van enige omkoping sprake is. Daarvoor heeft het bedrijf geen bewijs gevonden en dus werd herhaald dat de negen topmensen aan de deur zijn gezet in het kader van een operatie binnen het bedrijf om alles te stroomlijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.