4gamers.be

Final Fantasy maker presenteert binnenkort nieuw project

Door Jay, 27-06-2014 10:36, bron: vg247

Hironobu Sakagushi, een van de belangrijkste namen achter de Final Fantasy reeks, zal binnenkort aanwezig zijn op de Japan Expo in Parijs, die plaatsvindt van 2 tot 6 juli. Hij zal er verschillende ervaringen uit zijn carrière delen en zijn visie geven op de toekomst van games. Ook zal hij er zijn nieuwe project presenteren, zo is aangekondigd. Wat dat nieuwe project precies is, is natuurlijk nog niet bekend, maar zijn studio, Mistwalker, heeft wel net "Terra Battle" geregsitreerd, dus vermoed wordt dat dat de naam van de nieuwe game is.

Sakagushi was executive producer van Final Fantasy tot hij in 2004 Square Enix verliet. Final Fantasy IX was de laatste game in de reeks waarvan hij direct aan het roer stond. Na zijn vertrek richtte hij Mistwalker op, waarmee hij onder meer Blue Dragon, Lost Odyssey en The Last Story maakte.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.