4gamers.be

Sony ziet Steam Machines "misschien ooit" als concurrent

Door papfles, 25-06-2014 09:20, bron: arstechnica

Met de Steam Machines lijkt Valve de deur open te willen zetten naar de woonkamer. Dat is traditioneel gezien het gebied waarin Sony, Microsoft en Nintendo opereren en dus kijken die partijen ook met argusogen naar de ontwikkelingen bij de mogelijke concurrent. Scott Rohde, Sony Head of Worldwide Studios America, zegt dat er heel wat niet geweten is, waardoor men de kat wat uit de boom kijkt.

"Het is een interessant toestel, maar het staat nog in zijn kinderschoenen. We weten niet juist wat het is of wanneer het er zal zijn of wat het specifiek zal zijn. Ze hebben wel al een controller bepaald denk ik, maar zelfs daar zijn we niet zeker van. Ze springen al een tijdje van hot naar her. [...] [Steam Machines] kunnen misschien ooit een concurent zijn en dat bedoel ik niet als arrogante opmerking. We zeggen niet dat we niet bezorgd zijn, want we zijn altijd geïnteresseerd in iets dat de woonkamer binnenvalt, omdat het voor iedereen fascinerend is. We zijn voorlopig nog niet bezorgd, maar het is wel interessante technologie", stelt Rohde. Hij vindt het wel positief dat de industrie nieuwe distributiemodellen probeert en dat iedereen met veel aandacht zal kijken naar wat er gebeurt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.