4gamers.be

E3 in 2016 niet meer in Los Angeles?

Door Jay, 14-06-2014 16:20, bron: gamepolitics

Contractueel is vastgelegd dat E3 nog tot en met 2015 plaatsvindt in het Los Angeles Convention Center, maar organisator ESA heeft ook al enkele jaren te kennen gegeven dat die locatie steeds problematischer wordt, iets wat nu nog eens herhaald werd. Het LA Convention Center zou namelijk niet meer aan alle moderne eisen voldoen en bepaalde werkzaamheden zouden er maar niet van komen, terwijl andere werkzaamheden eeuwig lijken aan te houden. Kortom: in 2016 zou E3 ergens anders kunnen plaatsvinden.

De beslissing voor een locatie voor E3 2016 zou niet al te lang meer op zich mogen laten wachten, omdat het heel wat tijd vraagt om E3 te organiseren. Officieel wordt over een nieuwe locatie voor E3 nog niets gezegd, maar blijkbaar zou er al gesproken worden met twee locaties in het bredere LA-gebied. Bij de vorige onderhandelingsronde was Chicago bijna met E3 gaan lopen, maar op het laatste moment werd toch voor LA gekozen. New York, San Francisco en New Orleans waren toen de andere kandidaten.

Als E3 inderdaad naar een nieuwe locatie of stad verhuist, is dat het einde van een tijdperk. In de afgelopen 19 jaar werd E3 17 keer in LA gehouden.

E3 Special screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.