4gamers.be

Nintendo plant toekomst voor zowel 2D als 3D Metroid-game

Door Phazon, 13-06-2014 13:07, bron: kotaku

Nintendo liet deze E3 zowel heel wat oude klassiekers als nieuwe IP's op ons los. Zo bevestigde Miyamoto een terugkeer voor Star Fox in 2015, maar daar houdt het blijkbaar niet op. Hoewel er tijdens E3 door Nintendo zelf niet gesproken werd over Metroid, is er toch over de franchise gepraat tijdens een interview met Kotaku.

Er wordt blijkbaar bij Nintendo intern gesproken over wat men met de Metroid-franchise moet doen en blijkbaar wil men graag met de fans, zowel van de 2D- als 3D-games, praten over wat het volgende wordt voor Metroid in de "nabije toekomst." Men zal dus zorg dragen voor zowel de Prime-stijl als traditionele (Super Metroid) stijl. Shigeru Miyamoto voegde er nog aan toe dat hij de Prime-franchise erg lief heeft en dat hij denkt dat er nog ettelijke nieuwe zaken mogelijk zijn voor deze franchise. 

P

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.