4gamers.be

Sony Pictures bevestigt Sonic-film

Door Jay, 12-06-2014 00:07, bron: hollywoodreporter

Enkele maanden geleden dook al info op over een Sonic-film waar Sony Pictures aan zou werken, maar officieel was die info niet en dus moest er van een gerucht gesproken worden. Nu is de film echter bevestigd door Sony Pictures en ook het gerucht dat voor de film een mengeling van CGI en live-action gebruikt zou worden, klopt.

Verder liet Sony Pictures weten dat de film gemaakt wordt door Columbia Pictures, met Neal Moritz (21 Jump Street, The Fast & The Furious) en Takeshi Ito en Mie Onoshi (allebei van Marza Animation Planet, een afdeling van Sega) als producers. De screenplay wordt geschreven door Evan Susser en Van Robichaux, die allebei ex-lid zijn van Upright Cizitens Brigide, een improvisatie- en sketchgroep.

Wanneer de film zou verschijnen, is niet bekend, maar mogelijk zal dat wel nog een tijdje duren aangezien het project in een nog erg vroege fase zit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.