4gamers.be

Aonuma: "Niemand zegt dat dat Link is in de Zelda teaser"

Door Phazon, 11-06-2014 15:07, bron: venturebeat

De onthulling van de nieuwe The Legend of Zelda zal ongetwijfeld nog vers in het geheugen zitten van menig gamer. Velen waren erg onder de indruk van de in-engine teaser die men wist voor te schotelen, maar vonden het gezicht van Link er toch wel erg vrouwelijk, vreemd of anime uitzien. In een interview wist men de producer van de game, Eiji Aonuma, hierover aan de tand te voelen en Aonuma zei dat niemand gezegd heeft dat de held in de teaser Link is. Dit ging gepaard met een grote glimlach, dus sowieso is er wat meer aan de hand dan we op het eerste zicht denken. Uiteraard wordt er al volop gespeculeerd over wie het personage zou kunnen zijn, maar van speculeren worden we natuurlijk niet veel wijzer. Laat ons alleszins in de comments weten wat jullie denken. The Legend of Zelda verschijnt volgend jaar op de Wii U.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair