4gamers.be

Koopt Google Twitch voor 1 miljard dollar?

Door papfles, 19-05-2014 08:31

Google, en dan specifiek de YouTube-tak, is blijkbaar van plan om Twitch over te kopen. Dat melden zowel Variety als The Wall Street Journal, al vermeldt die laatste specifiek dat de gesprekken nog maar in een vroeg stadium zitten. Twitch zelf zegt niet te reageren op geruchten, wat voor velen waarschijnlijk al een stilzwijgende bevestiging inhoudt.

Twitch is bij gamers vooral populair en bekend vanwege diens livestreammogelijkheden die ook exponentieel zijn toegenomen vanaf het moment dat de PS4 en Xbox One ook gebruik maakten van deze service. YouTube zelf is niet meteen gekend vanwege streaming en op dat vlak zou het dan ook een ideaal verlengstuk kunnen zijn voor het filmplatform van de internetgigant. Zelfs als er een deal gesloten wordt, zou het wel eens moeilijk kunnen worden, aangezien er ook zekere monopolieproblemen zouden kunnen opduiken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.