4gamers.be

Nieuw magazine biedt schaars geklede "Gamer Girls"

Door Jay, 15-05-2014 16:53, bron: gamergirlsmag

Van CRED Magazine heb je, net als wij, waarschijnlijk nog nooit gehoord, maar de makers ervan geven regelmatig extra spin-off edities uit om zich zo te richten op verschillende doelgroepen, al lijkt de rode draad wel telkens dezelfde: schaars geklede dames, dus de differentiatie in doelgroep lijkt hem eerder te zitten in de voorkeur voor een bepaald soort van schaars geklede dames. Zo zijn er edities die focussen op lingerie of verschillende etniciteiten, en begin deze maand werd voor het eerst Gamer Girls Magazine gepubliceerd.

Hoewel een poging wordt gedaan om wat inhoud te bieden, met bijvoorbeeld een review van de Amazon Fire TV door Anise Tai, lijkt de focus toch vooral te liggen op het tonen en voorstellen van halfnaakte "gamer girls". In feite gaat het natuurlijk om modellen die regelmatig in dergelijke magazines staan en die deze keer een controller in hun handen hebben, al moet wel worden toegegeven dat sommigen in hun vrije tijd blijkbaar wel eens aan cosplay durven doen. Voorts is iedereen tegenwoordig natuurlijk wel een beetje gamer, casual dan wel hardcore, maar we vermoeden toch dat veel gamers het hoofd zullen schudden bij een dergelijke voorstelling van "gamer girls".

Gamer Girls Magazine is volgens de makers ervan reeds een gigantisch succes. De online previewversie van het eerste nummer werd inmiddels al bijna een half miljoen keer bekeken en het nummer wordt blijkbaar ook effectief gekocht. Men is dan ook van plan om deze reeks te blijven voortzetten en in het tweede nummer zou worden gefocust op de "vrouwen van X-Men en Marvel".

Voor wat meer beeldmateriaal van Gamer Girls Magazine kan je hier terecht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.