4gamers.be

Outcast Reboot HD haalt Kickstarter-doel niet

Door Jay, 07-05-2014 13:41

Met nog 10 uur te gaan is via de Kickstarter-campagne voor de HD-reboot van Outcast een goede 250.000 dollar opgehaald. Veel geld, uiteraard, maar veel minder dan de 600.000 dollar die men zocht. Bij Fresh3D Inc., waarvan een deel van het team overigens gevestigd is in Namen, zien ze de bui dan ook hangen en via een update op Kickstarter hebben ze hun nederlaag in deze campagne al toegegeven.

Fresh3D heeft al een kleine analyse gemaakt van wat er is misgelopen. Zo denkt men onder meer dat het aanvankelijke doel te hoog lag en dat er te weinig is gecommuniceerd. Ook zou het goed geweest zijn om een trailer te kunnen tonen die effectief toont waar men voor zou gaan, maar daarvoor ontbrak het Fresh3D aan budget. Deze Kickstarter-campagne was dus werkelijk bedoeld om het project vanaf de basis te lanceren.

Hoewel de huidige crowdfunding campagne dus niet succesvol was, is Fresh3D niet van plan om de handdoek helemaal in de ring te gooien. De ontwikkelaar vindt namelijk dat een reboot van Outcast een project is dat het verdient om verwezenlijkt te worden en dus wil men er ook mee verder gaan, alleen is het momenteel nog onduidelijk hoe men aan centjes gaat geraken. Nog een crowdfunding campagne, een lening en privé-investeerders zijn slechts enkele mogelijkheden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.