4gamers.be

Acteur achter Mario uit geflopte Super Mario Bros. film overleden

Door Jay, 30-04-2014 15:57

Acteur Bob Hoskins is op 71-jarige leeftijd overleden aan een longontsteking, zo heeft zijn manager laten weten. Hoskins kennen we onder meer van films als Who Framed Roger Rabbit?, The Long Good Friday en Mona Lisa, maar ook van Super Mario Bros., een film uit 1993 waarin hij de rol van Mario speelde. De film werd een regelrechte flop en werd door Hoskins vaak genoemd als zijn slechtste prestatie ooit. Ook Shigeru Miyamoto zag dat de film niet veel voorstelde, hetgeen volgens hem te wijten was aan het feit dat men zich te hard baseerde op de game, waardoor men vergat dat het ook nog een leuke film moest zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.