4gamers.be

Ontwikkeling Watch_Dogs 2 zou minder lang duren

Door Jay, 24-04-2014 13:51, bron: eurogamer

Ubisoft heeft er nooit echt een geheim van gemaakt dat het van Watch_Dogs een nieuwe franchise wil maken en dat betekent dus dat er na de eerste game nog games zullen volgen. De ontwikkeling van Watch_Dogs 2 zou echter minder tijd in beslag nemen dan de ontwikkeling van het eerste deel, als we creative director Jonathan Morin mogen geloven.

Morin benadrukte om te beginnen dat Watch_Dogs 2 momenteel niet op de agenda staat, maar dat de ontwikkeling ervan minder lang zou duren dan die van de originele game, waarvan de release zelfs enkele keren uitgesteld werd. Een groot deel van de ontwikkeling van het eerste deel heeft men namelijk gespendeerd aan het bepalen van wat Watch_Dogs precies is en aan het het van nul opbouwen van de game. Dit proces moet normaal niet meer zo uitgebreid herhaald worden voor een tweede game, wat natuurlijk logisch is.

Op de vraag wat nodig opdat er een Watch_Dogs 2 zou komen, wilde Morin geen concreet antwoord geven, maar hij zei wel dat het team voldoende interessante thema's heeft om mee verder te gaan. Nu evenwel is het voor Morin eerst even genieten van vakantie en uitkijken naar de release van de eerste game volgende maand.

Watch Dogs screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.