4gamers.be

▓ Find └ Deadsec ed. W◙tch_D0gs ┐ NOW_open

Door Jay, 14-03-2014 17:03

▓ Lees dit snel voor het ◙ ▬ te laat is. Ik heb net ontdekt dat het ^ Centr#l Operat|ng System ◄ de controle over 4Gamers tracht over te nemen. Dit kunnen we ◙ • ► niet laten gebeuren! Alleen sta ik echter te zw░k om het CtOS aan te pakken, dus ik heb jullie hulp nodig. █ ▀ Ik moet mijn ┌ netwerk ┘ van hackers uitbreiden om meer slagkracht te hebben en ♥ 4Gamers te redden.

# Aiden Pearce

 Strijd mee tegen het CtOS en word beloond 


Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je wordt opgenomen in het netwerk van hackers die strijden tegen de tirannie van het CtOS.


Als dank voor je steun maak je als volger kans op een mooie beloning om je hacking skills nog te verbeteren. Om kans te maken op die beloning moet je wel hier nog even je skills tonen. Snel zijn is sowieso de boodschap want Aiden kan de wedstrijdpagina slechts enkele keren per dag toegankelijk maken.

 

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.