4gamers.be

Kindjes in de rij omdat volwassenen hun game spelen

Door Jay, 27-01-2014 16:26, bron: kotaku

Via de sociale media verschijnen foto's uit Japan die hier en daar voor verontwaardiging zorgen. Ze tonen namelijk hoe volwassen mannen het populaire kaartspel Aikatsu! zitten te spelen. Niet dat dat niet mag natuurlijk, maar het spel richt zich in eerste instantie op kleine meisjes, wat ook verklaart waarom de spelmachines en het zitmeubilair zo klein zijn.

Blijkbaar is Aikatsu! dus echter ook populair bij sommige volwassen mannen en die lijken hun beurt niet meteen te willen afstaan aan de kindjes die staan te wachten om het spel te kunnen spelen, tenzij die kindjes gewoon aan het kijken zijn en helemaal geen zin hebben om te spelen. Het levert hoe dan ook wat vreemde foto's op, maar dat heb je wel vaker in Japan.

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.