4gamers.be

Microsoft "zal snel reageren bij mogelijke gameklonen op Windows store"

Door papfles, 18-01-2014 00:06

Jonathan Blow was niet meteen te spreken over het feit dat er een aantal games waren uitgekomen die duidelijk hun mosterd (en assets) waren komen halen bij zijn gekende titel, Braid. Microsoft wil vermijden dat zulke zaken in de toekomst nog voorvallen en heeft dan ook duidelijk gesteld dat het snel zal reageren, mochten zulke zaken aan het licht worden gebracht in de toekomst.

"Microsoft respecteert de intellectuele eigendommen van third parties en we vragen al wie op de Store staat met een app die zaken respecteert. We hebben een eenvoudig online procédé waarmee ontwikkelaars ons kunnen verwittigen als ze denken dat hun rechten geschonden worden. Zodra we zo'n melding krijgen, reageren we enorm snel om de klacht te bekijken en de app zo spoedig mogelijk te verwijderen."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.