4gamers.be

"Volgende Zelda moet unieke ervaring boven alle verwachtingen bieden"

Door Phazon, 02-12-2013 00:02, bron: nintendoeverything

Er is recent een mooie verzameling van strategy guides voor allerlei Zelda-games verschenen, wat een echt verzamelitem is voor de fans van de serie. In deze speciale set kan je ook een certificaat terugvinden, voorzien van een handtekening van producer Eiji Aonuma. De beste man had ook een kleine boodschap toegevoegd aan zijn handtekening:

"Het is intussen al 25 jaar geleden dat The Legend of Zelda geïntroduceerd werd aan de wereld en de serie is nog steeds een succes. Dit werd mogelijk gemaakt door alle fans die van de serie houden. Voor de volgende game zou ik graag een unieke ervaring willen die boven alle verwachtingen kan geraken. We danken jullie voor jullie steun."

Straffe woorden en beweringen natuurlijk. Sowieso zullen we de nieuwe Zelda op de Wii U tijdens de E3 2014 zien, maar het kan goed zijn dat Nintendo ons in de komende weken of maanden plaagt met een teasertje.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.