4gamers.be

Super Mario 64 reUmagined en andere remakes naar Wii U?

Door Jay, 24-10-2013 12:28, bron: paulgalenetwork

Paul Gale Network, een website die in het verleden ook al goed geïnformeerd bleek te zijn, heeft van een bron vernomen dat Nintendo een "reUmagined" reeks aan het voorbereiden is voor de Wii U. Het zou gaan om zeven klassiekers uit het N64-tijdperk, waaronder Super Mario 64, die, naar het voorbeeld van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, opnieuw in elkaar worden gepuzzeld voor de Wii U. Dat betekent naast stevig opgepoetste graphics ook nieuwe features. Bij Super Mario 64 reUmagined bijvoorbeeld zou er een co-op zijn met Mario en Luigi.

De games uit de reUmagined reeks zouden in de eShop verschijnen voor 30 dollar, omgerekend 22 euro, en heel wat voordelen bieden voor Nintendo. Dergelijke remakes vragen immers weinig tijd en werkvolk, waardoor meer middelen kunnen gaan naar nieuwe, grotere projecten. Ook zouden deze titels bedoeld zijn om de leegte tussen grote releases op te vullen.

Vooralsnog blijft dit natuurlijk een gerucht en het is niet geweten wanneer Nintendo de reeks eventueel officieel zou onthullen. Normaal mogen we wel nog enkele Nintendo Directs verwachten, en met de next-gen consoles die voor de deur staan, lijkt het logisch dat Nintendo met iets groots zal willen uitpakken om de aandacht ook nog wat naar de Wii U te laten gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.