4gamers.be

Mario Bros. U en Luigi U Wii U-bundel op komst?

Door Phazon, 17-09-2013 11:00

New Super Mario Bros. Wii was een enorme hit op de Wii en het vervolg op de Wii U was vorig jaar ook vrij populair tijdens de lancering van de console. Het ziet er naar uit dat Nintendo naast drie andere bundels (eentje met Nintendo Land, een tweede met The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en een derde met Lego City) een vierde bundel klaar heeft staan voor Europa. Een folder van een Europese retailer vermeldt namelijk een Wii U-bundel met New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U. Vooralsnog is deze bundel nog niet bevestigd door Nintendo, maar indien de bundel effectief er aan zit te komen, zullen we dit weldra te horen krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.