4gamers.be

Next-gen Deus Ex min of meer bevestigd

Door Jay, 15-09-2013 16:49, bron: neogaf

Het is geen verrassing en het is eigenlijk nog niet helemaal officieel, maar Eidos Montreal werkt heel waarschijnlijk aan een next-gen Deus Ex. Dat valt tenminste af te leiden uit een Twitter-bericht van David Ansoffi, die aan het hoofd staat van Eidos Montreal. Gamekicker.com wist via Twitter te melden dat de nieuwe Mass Effect achter gesloten deuren al in demovorm getoond wordt aan BioWare-werknemers, hetgeen voor Ansoffi "stating the obvious" was. "Wat een nieuws! Dat is bijna alsof ik zou zeggen dat we een next-gen Deus Ex doen ..." antwoordde Ansoffi.

Zoals gezegd is het niet echt een verrassing dat er aan een next-gen Deus Ex gewerkt wordt. Wel zou de aard van de game een verrassing kunnen zijn. Er zijn namelijk enkele elementen die doen vermoeden dat de nieuwe Deus Ex een soort MMO zou kunnen worden. Zo werd Deus Ex Universe geregistreerd door Square Enix en is met op zoek naar een Monetization Designer. Uiteraard blijft dit wel speculatie.

Deus Ex: Human Revolution screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.