4gamers.be

Heel wat nieuwe Ubisoft-games gelekt?

Door Jay, 06-09-2013 17:50, bron: neogaf

Het ziet ernaar uit dat heel wat nieuwe games van Ubisoft gelekt zijn, al valt de authenticiteit van het bericht moeilijk te conctroleren. Onderstaande afbeelding zou afkomstig zijn van op een Digital Day-evenement van Ubisoft, waar dus nieuwe (digitale) games voorgesteld zouden zijn. Zo zou er een HD-versie zitten aan te komen van Assassin's Creed III: Liberation en zouden we ons aan Rayman: Fiesta Run mogen verwachten. Hieronder een volledig lijstje van bekend en nieuwe titels die vermeld worden.

Nieuwe titels

Assassin's Creed Liberation HD
Assassin's Creed Pirates
Autodance II
Child of Light (I know we kind of know about this one, but it's still new)
Endwar Online
Rayman: Fiesta Run
Rabbids: Big Bang
Valiant Hearts: The Great War

Bekende titels

Might & Magic: Duel of Champions
Panzer General Online
Poptropica: Forgotten Islands
The Mighty Quest for Epic Loot
Trials Frontier
Watch Dogs

De nieuwe titels klinken op zich niet meteen ongeloofwaardig en lijken goed in het kraam van Ubisoft te passen. De vraag is alleen of Ubisoft de games ook effectief op de planning heeft staan en om wat voor games het dan precies gaat. Het zou namelijk kunnen dat er heel wat mobiele titels tussen zitten, en dan vermindert het enthousiasme van gamers vaak al aanzienlijk. Afwachten dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.