4gamers.be

Wii U krijgt officiële prijsdaling en nieuwe bundels

Door Phazon, 28-08-2013 18:03

Het zat er eigenlijk wel een beetje aan te komen, al wilde Nintendo het de voorbije weken nog niet toegeven, maar de Wii U zal binnenkort van een prijsdaling voorzien worden. Er zullen twee modellen verkrijgbaar zijn voor de prijs van €299, wat €50 goedkoper is dan voordien.

Ten eerste hebben we de klassieke zwarte Premium Set met Nintendo Land, die reeds sinds lancering beschikbaar was. Daarnaast zal er ook een gelimiteerd Zelda-model bij lancering van The Wind Waker HD beschikbaar gesteld worden. In plaats van Nintendo Land krijg je The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. De Wii U zelf is zwart, al is de GamePad wel van een Wind Waker-tintje voorzien. Er zou ook nog een derde bundel met Lego City: Undercover verschijnen, al zijn de details hierover nog niet volledig gekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.