4gamers.be

Tekken 7 op komst via nieuw arcadesysteem van Namco?

Door Jay, 28-08-2013 10:56, bron: neogaf

Nieuwe Tekken-games worden meestal ontwikkeld op een speciaal ontworpen arcadesysteem van Namco die meestal gebaseerd zijn op PlayStation-hardware. Tekken Tag Tournament 2 bijvoorbeeld werd ontwikkeld op "System 369", dat gebaseerd is op de PS3. Nu is er een onbevestigd bericht opgedoken dat Namco werkt aan "System 478", wat mogelijk gebaseerd is op de PS4, en dat nieuwe games voor het systeem onder meer Tekken 7 en een nieuwe Gundam VS-game zijn.

Wanneer we het nieuwe arcadesysteem en de nieuwe games mogen verwachten, is niet bekend, maar Namco heeft hieromtrent sowieso nog niets bevestigd dus voorlopig blijven het hoe dan ook geruchten. De informatie zou naar buiten zijn gekomen via de Namco New Product Business Meeting, dus de kans bestaat dat binnenkort meer info volgt. Misschien tijdens de Tokyo Game Show?

Tekken Tag Tournament 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.