4gamers.be

4Gamers vs Hideki Kamiya: Wat zou jij vragen?

Door papfles, 19-08-2013 12:05

Soms krijg je de kans om een van de gekende koppen uit de gamesindustrie wat vragen te stellen. Een telefoontje van Nintendo zorgde ervoor dat we nu een Gamescom-afspraak hebben staan met de maker van The Wonderful 101 en Bayonetta 2, Hideki Kamiya. De man is op het internet best gekend vanwege zijn Twittergedrag en zijn bedrijf, Platinum Games, heeft ondertussen al een heleboel flitsende games afgewerkt.

Op Gamescom zal 4Gamers 45 minuten lang met de man mogen keuvelen en uiteraard willen we daarbij ook graag jullie vragen horen. Jullie zijn immers de personen waarvoor hij games maakt en dus is het niet meer dan logisch dat we jullie de kans geven om een vraag te verzinnen die we hem kunnen stellen. Hou er rekening mee dat het interview toegespitst is op The Wonderful 101 en deels op Bayonetta 2, dus je weet in welke richting je moet beginnen nadenken. Het interview zal kort na Gamescom verschijnen, hier op de site.

Fire away those questions


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.