4gamers.be

Ubisoft en Hasbro brengen Monopoly, Risk, Zeeslag en meer naar consoles

Door Jay, 07-08-2013 14:07

Ubisoft en Hasbro hebben aangekondigd dat Ubisoft games zal ontwikkelen en uitgeven die gebaseerd zijn op de populairste gezelschapsspellen van Hasbro, waaronder Monopoly, Scrabble, Trivial Pursuit, Risk, Zeeslag en Cranium. De games zullen zowel op current- als next-gen consoles verschijnen.

"We kijken er erg naar uit om samen te werken met Ubisoft en de consumenten nieuwe manieren aan te bieden om te genieten van hun favoriete gezelschapsspellen," aldus Mark Blecher, Hasbro Senior Vice President en General Manager Digital Gaming and Corporate Development. "Ubisofts leiderschap en kennis op gebied van console-gaming draagt bij tot Hasbro’s strategie om consumenten van onze spellen te laten genieten op verschillende manieren en platformen."

"Hasbro maakt de gezelschapsspellen die we allemaal kennen en graag spelen. We zijn dan ook verheugd om met hen samen te werken en videogames te maken gebaseerd op enkele van hun populairste merken," aldus Geoffroy Sardin, EMEA Chief Marketing & Sales Officer bij Ubisoft.

Wanneer we de eerste vruchten van deze samenwerking kunnen aanschouwen, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.