4gamers.be

Sniper Elite V2 op Wii U heeft geen online co-op

Door papfles, 28-05-2013 09:13

De Nintendo Wii U krijgt regelmatig ports van oudere games die al op PS3 en Xbox 360 zijn verschenen, maar ondanks het feit dat men extra tijd heeft om die zaken af te werken, lijkt de console toch halfbakken ports te moeten verduren. Zo is Sniper Elite V2 op Wii U niet meteen te vergelijken met de overige versies. Er werd wel uitgepakt met de melding dat de Wii U-versie "de beste van allemaal" zou zijn, maar dat lijkt niet te kloppen.

Zo werd er eerder al gezegd dat er geen plannen zijn om de DLC van de PS3- en Xbox 360-versie ook naar Wii U te brengen, maar men lijkt er zelfs nog wat te hebben uit gehaald. De online co-op uit Sniper Elite V2 zit naar verluidt niet meer in de Wii U-versie, iets wat dus nogal snel opvalt als mensen het spel gaan kopen. Het ziet er dus naar uit dat er een reden was om het spel zonder al te veel poespas te lanceren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.