4gamers.be

Game & Wario moest normaal op Wii U's geïnstalleerd staan

Door papfles, 20-05-2013 09:30

De levensloop van een game is meestal niet zo rechtlijnig als wat wij ervan weten en wat wij ervan te horen krijgen. Zo zou Wario niet eens in een game zijn voorgekomen op dit moment, want Game & Wario heette oorspronkelijk Pirates en moest normaliter al geïnstalleerd staan op Wii U-toestellen.

"Eerst was het idee om een spel te maken dat al op Wii U-toestellen stond. Zelf werd ik aan het project toegevoegd toen het al bezig was en ik vroeg me dan af welke games de GamePad mogelijk zou maken. Ik vroeg het team om mijn ideeën uit te werken, zodat ik kon zien of ze leuk waren. [...] Het was oorspronkelijk geen deel van de WarioWare-reeks. E3 kwam eraan en we werkten gewoon aan iets dat we konden voorstellen en dat makkelijk te spelen was", zegt director Goro Abe. Uiteindelijk bleek men genoeg ideeën te hebben om het spel verder uit te bouwen en besloot men er een volwaardige retailtitel van te maken. Op 28 juni kunnen we zien of het spel zijn geld waard zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.