4gamers.be

Dit jaar nog Mario Kart en nieuwe Mario Bros. voor Wii U?

Door Jay, 24-04-2013 14:26, bron: api

Dat er ooit eens een Mario Kart-game voor de Wii U komt, is zo goed als zeker, alleen is het natuurlijk de vraag wanneer. Nintendo heeft de game nog niet onthuld, maar in een persbericht over de financiële resultaten van het bedrijf wordt Mario Kart voor Wii U wel vermeld. Het bericht meldt dat Nintendo verwacht om de game "in de komende maanden" te releasen, samen met andere reeds bekende titels zoals Pikmin 3 en de nieuwe Zelda-games. Ook wordt een nieuwe Wii U-game in de Super Mario Bros.-franchise vermeld. Het zou kunnen gaan om een nieuw 3D-avontuur voor Mario, maar het zou ook een verwijzing kunnen zijn naar de speciale Luigi-DLC voor New Super Mario Bros. U.

Het persbericht lijkt dus te suggereren dat we dit jaar nog aan de slag kunnen met een nieuwe Mario Kart, die mogelijk in de loop van de komende weken of maanden onthuld zal worden. Een onthulling voor of tijdens E3 lijkt het meest waarschijnlijk, ook al omdat Nintendo zelf hiernaart gehint heeft, maar het is natuurlijk gewoon afwachten geblazen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.