4gamers.be

Maker legt uit waar Sniper Elite V2 het beste is op Wii U

Door papfles, 09-02-2013 00:03

Sniper Elite V2 zal ook op Wii U verschijnen, dat weten we al een paar dagen, maar volgens de makers wordt deze versie van het spel ook de beste van allemaal. "Sniper Elite heeft altijd gedraaid rond het feit dat spelers rustig kunnen nadenken over hoe ze hun missie zullen uitvoeren. Patrouilles aanduiden, het perfecte uitzicht zoeken, vallen opzetten en meer. De GamePad van de Wii U schroeft het tactische element van het spel echt omhoog en maakt deze acties veel leuker", zegt Jason Kingsley, CEO van Rebellion.

"Je kan nu alle patrouilles blijven opvolgen en hun explosieven ook zien. De map zal je zelfs zeggen hoe groot de explosies zullen zijn, zodat je ze kan gebruiken om zoveel mogelijk schade te doen. [...] Dit kan je allemaal niet doen op de pc-versie en de andere consoles. Doordat het allemaal meteen zichtbaar is, in plaats van weggemoffeld in een menu, betekent ook dat je sneller kan reageren Dat is handig, want het spel kan behoorlijk taai zijn als je opgemerkt wordt."

Sniper Elite V2 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.