4gamers.be

Verhuist Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ook naar PS3 en Xbox 360?

Door papfles, 05-02-2013 16:24

We hebben vorige week Ninja Gaiden 3: Razor's Edge op Wii U besproken (lees hier de review) en zagen dat het spel een aantal mankementjes wist recht te zetten. Toch heeft men blijkbaar niet enkel wat doorontwikkeld om een betere Wii U-versie af te leveren, want bij een Japanse retailer is nu een melding opgedoken dat het spel ook naar PS3 en Xbox 360 zal komen.

Daarmee zou men meteen ook extra middelen kunnen halen uit de ontwikkeling van de Razor's Edge-versie en de fans op deze platformen ook de kans geven om de extra content te kunnen spelen, waaronder de levels met Ayane. We wachten in elk geval af of het een foutje van de retailer blijkt te zijn of dat Tecmo het spel daadwerkelijk bevestigt.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.