4gamers.be

inSANE terug in ontwikkeling bij onbekende studio

Door papfles, 29-11-2012 17:39, bron: insbloody-disgusting

Guillermo Del Toro, bekend van zijn films, is al een tijdje op zoek naar een nieuwe studio voor zijn inSANE-trilogie die hij wil uitwerken. THQ had het project eerst een plaats gegeven, maar gezien de algehele malaise die daar lijkt te heersen, werd het project geschrapt en mocht Guillermo weer beschikken. Vervolgens sprak hij zijn voorkeur uit voor Valve, maar daar werd uiteindelijk niks meer over gezegd.

In elk geval heeft de regisseur wel een nieuwe studio bereid gevonden om het project in huis te nemen. Er wordt voorlopig met geen woord gerept over welke studio het gaat, maar naar verluidt zou de eerste studio die werd aangesproken ook meteen 'ja' hebben gezegd. Het project stond sowieso niet voor meteen gepland, want er werd reeds vanaf het begin gesproken over 2014 à 2015, maar gezien de recente situatie kan het niet verbazingwekkend zijn als het nog wat langer duurt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.