4gamers.be

Nieuwe personages voor Smash Bros. Wii U

Door papfles, 20-08-2012 10:31, bron: officialnintendomagazine

Eerder liet Masahiro Sakurai weten dat Smash Bros. aan zijn plafond zat qua personages en dat we dus niet moesten zitten wachten op nieuwe personages. Dat lijkt toch niet volledig waar te zijn, want recent liet hij weten dat hij veel plezier heeft aan het bedenken van "nieuwe vaardigheden voor nieuwe personages".

Vermits Namco Bandai meewerkt aan Smash Bros. Wii U zou het natuurlijk wel kunnen dat we in die richting moeten kijken voor nieuwe personages, maar gezien de eerdere uitspraken lijkt het dan wel zo te zijn dat er een aantal personages deze keer thuis zullen mogen blijven voor dit volgende Smash Bros.-gevecht. Wie zou jij graag zien uit de Namco-stal?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.